Rossenburgpad 12

3342 GP Hendrik Ido Ambacht 

info@jeugdspeelpark.nl

Tel.: 078 - 681 43 61

  • White Facebook Icon

© 2018 Stichting Jeugdspeelpark

 

Hallo daar, hier ben ik eindelijk weer...
Even weer een bericht uit het Jeugdspeelpark. Het is druk geweest, heel druk. Heel veel kinderen, hun ouders en opa’s en oma’s hebben het nieuwe Jeugdspeelpark weer gevonden. Het is natuurlijk ook prachtig weer geweest.

De baasjes waren niet altijd blij met het droge weer, want zij hebben heel veel met de tuinslangen rondgelopen om alle nieuwe planten en bomen water te geven. Gelukkig heeft het nu weer wat geregend.

Het was niet alleen druk buiten, maar binnen bij mij had ik ook zeker niet te klagen over belangstelling. Leuke mensen allemaal hoor, maar ik heb wel gemerkt dat ik niet de enige ben die leuk gevonden wordt. Er zijn een paar nieuwe cavia’s gekomen, zonder haar! Naaktcavia’s zeggen ze. Ik vind het maar lelijke mormels, een soort kleine nijlpaardjes met een paar haren op hun neus, maar het lijkt een trekpleister!

Ik heb ook gehoord dat er lekkere taartjes gebakken worden door de cliënten van Syndion, die dan verkocht worden bij ons, samen met een lekker kopje koffie of thee. Lekker hoor, jammer dat ik niet af en toe wat mag voorproeven. De baasjes zeggen dat dat niet goed voor me is en dan krijg ik maar een nootje, ook wel lekker hoor.

Verder heb ik gezien dat er buiten 2 nieuwe dieren bij zijn gekomen. Kwint en Ohio heten ze. Het zijn Alpaca’s. Ze hebben een lange nek en wel een grappig snoetje. Er is iemand die af en toe met ze gaat wandelen en dan kan ik ze van dichterbij bekijken. Ze lijken best wel op elkaar, maar ik heb gezien dat 1 een vlekje op zijn rug heeft en dat de andere helemaal wit is. Misschien durven ze wel eens binnen te komen om bij mij te kijken. Dat zou ik wel leuk vinden.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now