Rossenburgpad 12

3342 GP Hendrik Ido Ambacht 

info@jeugdspeelpark.nl

Tel.: 078 - 681 43 61

  • White Facebook Icon

© 2018 Stichting Jeugdspeelpark

 

Gemeenteraad geeft akkoord voor krediet

12/05/2016

Hoera, op 9 mei 2016 is er door de gemeenteraad het krediet beschikbaar gesteld voor het nieuwe Jeugdspeelpark in recreatiegebied Sandelingen-Ambacht. De gemeente neemt een gedeelte van de kosten voor haar rekening (gebouwen, infrastructuur en gemeentelijke kosten). Klik hier voor het gehele bericht

 

Daarnaast heeft het Jeugdspeelpark nog geld nodig voor de verdere inrichting van het park en zoekt hiervoor donateurs/sponsors. Wilt u op ons steunen of zien wat wij nodig hebben, ga naar onze donatieshop. Schrijf u ook in voor de nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte.

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Nieuwste bericht

Feestelijke opening Nieuwe Jeugdspeelpark 7 juli 2018

17/04/2018

1/2
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon

Nieuws over de nieuwe locatie

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now